Indul a sok kicsi kreatív jótékonysági akció

nagy hajni / egyetlenem.hu


A Sok kicsi sokra megy alapigazságból kiindulva a SoSe Közhasznú Alapítvány már 2009 óta szervez jótékonysági akciókat, nyereményjátékokat egy-egy kiválasztott szervezet számára. Korábban gasztrobloggerek fogtak össze és ajánlottak fel nyereményeket a Sok kicsi jótékonysági akciójára, idén pedig kézművesek-iparművészek. (Fenti kép: az egyik résztvevő, Nagy Hajni felajánlása)

A Sok kicsi kreatív akció idei támogatottja a Salva Vita Alapítvány, akik 1993 óta támogatják az értelmi sérültek társadalmi esélyegyenlőségének megvalósulását, 1996 óta pedig munkavállalásuk elősegítéséért is tevékenykednek. A jótékonysági akció keretében befolyt pénz teljes egészéből az Alapítvány tárgyadományokat vásárol számukra.

És akkor most jöjjön a lényeg: mik a felajánlások és hogyan lehet játszani? Aki szeretne szép kézműves / iparművész tárgyakhoz jutni és egyúttal segíteni is, annak regisztrálnia kell az Alapítvány honlapján, majd 2011. június 1. és 10. között sorsjegyet vásárolnia oly módon, hogy az alapítvány számára adott minden 1000 forintos támogatás egy sorsjegyet jelent. A játékszabályokról itt lehet olvasni részletesen.

A Sok kicsi kreatív akcióban számos ismert kézműves / iparművész vesz részt. Többek közt…

Kwandera, akitől ezt a szép táskát lehet nyerni…

Zagabo, akitől egy trendi esőkabátot lehet nyerni…

Visy Dóri, akitől egy csodaszép medált lehet nyerni…

Jómagam pedig az “Erdő harcosa” szettet ajánlottam fel.

A többi megnyerhető felajánlás napról-napra derül ki, úgyhogy figyeljétek a Nyeremények menüpontot! Annyit elárulhatok, hogy a további felajánlók közt van többek közt: panyizsuzsi, figurka, Manka by Mónika, Makány Márta, peyeto, Üvegmadár, MAAK design, fércművek, Faludi Gabriella, zoephobic, Fördős Bence, Agócs Írisz, Ráczkevi Kata.


Hozzászólás:

You must be logged in to post a comment.