Archívum

2011-07
Vakáción a Design Bazár: ötödik nap
2011.07.08

Üdvözlet a gépifagyi formájú homokhegyek tövéből, Törökország szívéből! kép: vadjutka A Design Bazár jelenleg szabadságon van. Ha addig sem bírjátok ki a Turkáló rovat vagy magyar kézművesek és iparművészek különféle tárgyai nélkül, akkor kukkantsatok be az én személyes blogomba!

Vakáción a Design Bazár: negyedik nap
2011.07.07

Üdvözlet arról a hegyről, melyen Hemingway korában még nagy hósapka volt, s amely sapka már csaknem teljesen eltűnt! kép: L. Sanz A Design Bazár jelenleg szabadságon van. Ha addig sem bírjátok ki a Turkáló rovat vagy magyar kézművesek és iparművészek különféle tárgyai nélkül, akkor kukkantsatok be az én személyes blogomba!

Vakáción a Design Bazár: harmadik nap
2011.07.06

Üdvözlet a koalák és kacsacsőrű emlősök földjéről! kép: Leenda K A Design Bazár jelenleg szabadságon van. Ha addig sem bírjátok ki a Turkáló rovat vagy magyar kézművesek és iparművészek különféle tárgyai nélkül, akkor kukkantsatok be az én személyes blogomba!

Vakáción a Design Bazár: második nap
2011.07.05

Láblógatós üdvözlet a kubai tengerpartról! kép: Mike Scully Photography A Design Bazár jelenleg szabadságon van. Ha addig sem bírjátok ki a Turkáló rovat vagy magyar kézművesek és iparművészek különféle tárgyai nélkül, akkor kukkantsatok be az én személyes blogomba!

Vakációra megy a Design Bazár!
2011.07.04

A Design Bazár most pihen egy kicsit: föld körüli nyaralásra indul! Ma felszáll a vadvízi kacsákra és ki tudja hol éri a holnap.

Reciklálás: életre kelt Kisnövényhatározó
2011.07.01

Így a hét végére gondoltam megörvendeztetlek titeket valami igazán elképesztővel. Eji Watanabe, japán művész természeti könyveket, kisnövényhatározókat, Búvár zsebkönyveket reciklált: a színes lapokból több ezer pillangót vágott ki és tűzte fel őket a falra.