Archívum

2011-05
Az Olvasó bütyköl: kádból kanapé
2011.05.31

Szívet melengető levelet hozott a drótposta: egyik kedves Design Bazár-olvasó ihletett merített a Kádból kanapé c. bejegyzésből, és nekiesett az udvaron árválkodó öntött vas kádjuknak. Találjátok ki mi lett belőle: egy szuper kerti kanapé!

Hogyan aludjunk szinte észrevétlenül a munkahelyen?
2011.05.31

Hétfő reggel te is úgy érezted a munkahelyeden, hogy súlyos alvásmegvonásban szenvedsz és azonnal aludni kéne? Vagy ebéd után rendszeresen rád tör a kaja-kóma, és legszívesebben a billentyűre borulva aludnál? Semmi gond, minden megoldható! Itt a Strucc-párna.

Potya Dolgok: nyerj egy nagy csomag egyedi matricát!
2011.05.30

A Potya Dolgok mai kiadásában egy nagy csomag matricát lehet nyerni, mégpedig bringára való matricát a Bringamatrica boltból! Akinek nincs bringája az se szaladjon most el: a matricák istenien mutatnak laptopon is, vagy esetleg a fürdőszoba csempéjén!

Itt a nyár: mit vegyek fel?!
2011.05.27

Hirtelen és gyorsan kitört a nyár! Jön is a száz forintos kérdés: vegyünk-e új nyári ruhatárat vagy a meglévőt dobjuk fel apróságokkal, egy-egy jól irányzott kiegészítővel?

Régiből újat: Design lámpa? Gyerekjáték!
2011.05.26

Redesign vendégbloggerünk, Joie Vivre most a gyerkőceinek készített egy lámpát amit a Brémai muzsikusok és az Mlamp ihletett. Mindemellett Joie-nak egy izgalmas híre is van, melyre a poszt végén derül fény!

Szemezgessünk az USE tavaszi-nyári kollekciójából!
2011.05.25

Amióta ezt a blogot írom, egyre több tavaszi-nyári kollekcióval találkozom, sőt számuk – úgy tűnik – négyzetesen növekszik. Ez azt jelenti, hogy hetente legalább egy új kollekcióról szóló hírt kapok és/vagy olvasok. És az USE idei tavaszi-nyári kollekciója az első, ami igazán tetszik.

Potya Dolgok: az első nyertes
2011.05.24

Éljen, éljen: megvan az első Potya Dolgok játék nyertese, aki a Davir Dog Design-tól nyert vagy nyakörvet és pórázt kutyusának, vagy egy csinos női övet.

Indul a sok kicsi kreatív jótékonysági akció
2011.05.24

A Sok kicsi sokra megy alapigazságból kiindulva a SoSe Közhasznú Alapítvány már 2009 óta szervez jótékonysági akciókat, nyereményjátékokat egy-egy kiválasztott szervezet számára. Korábban gasztrobloggerek fogtak össze és ajánlottak fel nyereményeket a Sok kicsi jótékonysági akciójára, idén pedig kézművesek-iparművészek.

Vidám hétfő a Manufaktorral
2011.05.23

A Vidám hétfő is a közelgő gyereknap jegyében telik: már régóta szemmel tartom a régi gyerekjátékokhoz hasonlókat készítő Manufaktor műhelyet.

Kitennéd? Polip-lámpa
2011.05.20

A tengerek és a búvárkodás megszállottja Adam Wallacavage, aki egyrészt fotós, másrészt polip formájú lámpákat készít. Ti vennétek polipos csillárt a nappaliba? Íme néhány a választékból.