Archívum

2011-01
Reciklálás: bicikliből csillár
2011.01.31

Ez elég vadul hangzik, de miért is ne? Legalábbis Marin Camille amerikai művésznőnek sikerült.

Vidám hétfő: képet a falra!
2011.01.31

Jó, jó a szép fehér fal, és kell is, de azért a jóból is megárt a sok. Jól esik a szemnek is egy kis vizuális kihívás, színek, kavalkád.

Kitennéd a vitrinbe?
2011.01.28

Vajon hogy mutatna ez az aranyfogú porcelán koponya a nagymama vitrinjében? És a tiedében?

Jön, jön: Potya Dolgok, nyereményjáték!
2011.01.28

Hamarosan indul a Potya Dolgok nyereményjáték a designbazar.hu-n, ahol minimális internetes tevékenységgel lehet majd nyerni szép, cuki, édes, elegáns, praktikus dolgokat magyar kézművesektől, iparművészektől, illetve forgalmazóktól.

Küldjünk képeslapot maradékból!
2011.01.27

Igen, igen: mostanában az emberek már nem küldözgetnek egymásnak képeslapot, mert ott az e-mail: gyors, hatékony és legfőképpen olcsó. Hát éppen ezért értékelődik fel a képeslap: mert ritkaság.

Kiállítás: Horgolás, zene, Rutkai Bori
2011.01.26

Rutkai Borit sokan énekesnőként ismerik a Specko Jedno és a Budapest Bár együttesekből, pedig rajzol, fest és illusztrál is. Ráadásul legújabb kiállítása alkalmával horgolni is tanít.

Agócs Írisz és a medvék csodálatos világa
2011.01.25

Agócs Írisz rajzaiba minduntalan belebotlottam a neten és elvarázsoltak: a tiszta, félelem nélküli érzéseket adják nekem, amire csak a kisgyerekek képesek.

Vidám hétfő: közeleg Valentin-nap
2011.01.24

Bizony-bizony, nyakunkon a Valentin-nap (azaz a Bálint-nap), ami az elmúlt két évtizedben lett itthon ünnep és lepte el a boltokat. Ki szereti, ki nem, de az biztos: egy kis ajándékot kapni mindenki szeret.

Gyorstalpaló kezdő lakberendezőknek Müller Mónikától
2011.01.21

Lakberendezőnek lenni szerintem emberpróbáló feladat. Nemcsak a különböző lakberendezés boltok – ide értve a wc-től a kanapéhuzatig mindent – aktuális kínálatát kell ismerni, de a legváltozatosabb tereket maximálisan kihasználva kell terveket szőni oly módon, hogy az élhető és stílusos legyen.

Let’s get funky!
2011.01.21

Türkiz és lila szín kombinációja: vagány mégis elegáns. A kitűző pedig egy kis nőies légiességet kölcsönöz az öltözéknek.